eaglemirek, Ci, którzy jedli gwiezdne golonki
No i doigrałem się .... moja octavia rozbita.
Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X
-
No i doigrałem się .... moja octavia rozbita.
Niestety nie wyhamowałem i przód wjechał pod audi. Wygląda to tak:
a po demontażu jeszcze z chłodnicami tak:
Póki co rozebrałem wszystko. Wiem już co połamane i co do wymiany. Aktualnie auto wygląda tak:
Z tego co już widzę będę potrzebował:
1. Chłodnice klimatyzacji - chłodnica wody i intercooler o dziwo przeżył. Okazało się że pękła mała rurka od intercolera i przez to płyn wyciekł. Tak to by auto w ogóle pracowało.
2. Błotnik prawy i lewy
3. Maskę z grilem
4. Lampy prawa i lewa nie pękły ale mocowania urwane.
5. Mocowanie zderzaka.
6. Zderzak
7. Mocowanie lamp.
8. kilka elementów wlotu powietrza
9. Część dolną obudowy filtra powietrza
10. Ramę chłodnic
No i niestety. Jedna prawa prowadnica trochę się podgięła. Prawa strona wzmocnienia zderzaka a co za tym idzie i mocowanie chłodnicy jest lekko podgięte do góry. Poniżej zdjęcia:
Proszę o podpowiedź. Czy da się to naprostować? Czy dać se spokój i montować wszystko. W zasadzie uda się wszystko założyć tylko zderzak będzie krzywo stał.
Czy można takie coś wyciągnąć?
Proszę o rady szczęśliwców korzy takie sytuacje mają za sobą. Dodam tylko że silnik odpala bez problemu. Silnik sprawny, elektryka również.
-
-
Re: No i doigrałem się .... moja octavia rozbita.
Zamieszczone przez mkzibiNiestety nie wyhamowałem i przód wjechał pod audi...↑↑↑ To jest moja opinia I naucz się z tym żyć ↑↑↑
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hypwiem dlatego pytam Jakie jest Twoje story...???
Komentarz
-
-
hyp, nie "cfaniakuj". Jak się obecnie jeździ po miastach sami wiemy. Odległości minimalne. Spróbuj zrobić sobie większą - już masz następnego pod nosem. WSZYSCY po prostu podświadomie liczą na to ,że ten z przodu zbyt gwałtownie nie zahamuje... I czasem to się nie udaje...
Kiedy Twoja kolej ?OII RS BMN - 205KM@435Nm by R-Performance :-)
SPRZEDAJĘ NA OLX: http://olx.pl/oferty/uzytkownik/1G8sP/
Komentarz
-
Komentarz